Két éve már, hogy nem készíthetünk rólad több képet, mert a még a felhőknél is messzebb költöztél el tőlünk. 😢 Vajon gondolsz még ránk ott is, ahol most vagy? Ugye nem vették el az emlékeidet és eszedbe jutunk néha?

Nekünk gyakran eszünkbe jutsz. Képzeld, átrendeztük a nappalit. Miután a foteled új helyre került Wella beleköltözött. Úgy tűnik, az emléked nem a fotelhez, hanem az ablak alatti részhez kötődik. Puszedli mostanában folyton ott fekszik. Talán rád gondol közben?

Tegnap leesett itt az első igazi hó idén. Tetszett volna. Biztosan megint felnyalogattad volna a földről. A játékaiddal viszont senki nem játszik. Itt hagytad őket nekünk megőrzésre, de nem tudjuk hozzád méltó módon tartani őket. Drazsi néha próbálkozik, de a nyomodba sem érhet.

Emlékszel még Drazsira? Nem nagyon ismertétek egymást, csak pár hónapotok volt együtt. Akkor még kis tökmag volt, alig nagyobb az egész macska, mint az egyik mellső lábad. Mára nagyon megnőtt: nagyobb lett, mint Puszedli. De dilis, mint te. Szeretnétek egymást.

Mióta elmentél, Szaszának újra egyedül kell ünnepelnie a névnapját. Egy kicsi szomorúság mindig vegyül a napba. Nem szabadott volna itt hagynod minket! Sokszor voltál engedetlen, de ez egyszer hallgatnod kellett volna ránk. El sem köszöntél és nem is hagytad, hogy elbúcsúzzunk. Ugye azért jó volt neked velünk?

Vigyázz magadra és ígérd meg, hogy néha azért ránk pillantasz és nem felejtesz el minket, amíg újra találkozhatunk!

Hiányzol!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük