K&V. Szerda.

Gyors bevezetés: ez a júliusi kihívás sorozat. Kiforgatott kérdések, amorf válaszok, kis humor, sok karakter, némi ujjgyakorlat. Azt hiszem, tetszik ez a feladat, úgyhogy vágjunk is neki a következő napnak!

 

Időgépet akarok építeni. Még akár össze is jöhet?

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__9364877-idogepet-akarok-epiteni-meg-akar-ossze-is-johet

Gondolod, hogy önmagaddal annyira kiszúrnál a jövőben, hogy ha összejön az időgép, nem mennél vissza a múltbéli (mostani) önmagadhoz, hogy elújságold és tanácsokat adj az elkészítéshez?

 

Melyek a lecsó asztrál-spirituális tulajdonságai?

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__9362948-melyek-a-lecso-asztral-spiritualis-tulajdonsagai

Szerintem elírtad a kérdést, nem lehet? Ha jól értem, arra vagy kíváncsi, hogy egyél-e lecsót, aztán piripulykát is ugyanott, már ma is. Szerintem, ha bírja a gyomrod, semmi akadálya.

 

Ha levadászok egy sárkányt, megfürdök a vérében, iszom az ellenségeim koponyájából, akkor sebezhetetlen és verhetetlen leszek?

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__9362236-ha-levadaszok-egy-sarkanyt-megfurdok-a-vereben-iszom-az-ellensegeim-koponyajabo

Inkább pszichopata, de a különbség nem sok. Csak vigyázz, nehogy a sárkányvér a kádadban feltámadjon és lángokat leheljen rád fürdőzés közben.

 

Igaz, hogy a kutya, meg a macska ugyanaz a faj, csak a kutya hím, a macska pedig nőstény?

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__9359915-igaz-hogy-a-kutya-meg-a-macska-ugyanaz-a-faj-csak-ep-a-kutya-a-him-a-macska-p

Közel jársz, de nem egészen. A kutya van az egyik, a macska meg a másik végén – nem is ugyanaz a faj, hanem ugyanaz az állat! Volt is erről egy dokumentumfilm-sorozat még régen a Nickelodeonon. Macseb volt a címe, majd keress rá.

 

Mikor fogunk már felébredni a Mátrixból?

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__9359652-mikor-fogunk-mar-felebredni-a-matrixbol

Fel tudunk-e egyáltalán ébredni, vagy vajon mi csak a főszereplők elméjének kreálmányai vagyunk, akikkel benépesíti a Mátrixot. És ha így van, akkor vajon mi mind egyek vagyunk? Vagy a főszereplőnek vagy egy kis önértékelési zavara és így próbálja feloldani a különböző személyiségvonásai között feszülő ellentétet?

 

Ki, mikor, hol és mit csinál?

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__9359262-ki-mikor-hol-es-mit-csinal

Mondatot elemez…?

 

Lemaradtál? Kezdd elölről!

Még akarnál? Haladj tovább!

 


Borítókép: Mathew Schwartz // Unsplash

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük